Sivut

maanantai 10. joulukuuta 2012

Esiintyminen ja joulunäytös :)

Ensimmäinen yhteinen kausi Illusiana ollaan nyt saatu viime viikonlopun myötä pakettiin! Lauantaina kävimme esiintymässä Karhulan Urheilijoiden joulujuhlassa ja sunnuntaina oli oman seuran joulunäytös:) 

LAUANTAI
Ennen lämppää oli aikaa ottaa kuvia ja ihmetellä sitä kuinka mahdutaan "pienelle" lavalle!

Tytöt saivat riemukseen ottaa oman lämpän :) 



Vähän poskipunaa...
Muutama harjoitus....

Sen jälkeen itse ensiesiintyminen, Kirin joulunäytökseen tehdyllä uni aiheisella ohjelmalla!

SUNNUNTAI

Kirin joulunäytös mentiin tutulla kaavalla, ensin kisaohjelmakierros jonka jälkeen oli "tarina-osuus" jossa jokaisella joukkueella oli jokin rooli. Illusialle tanssin aiheeksi valikoitui uni!:)
Viimeisiä harjotuksia tällä ohjelmalla.
"otetaan joukkuekuvia...."





Viimeiset "viralliset" kuvat tällä puvulla!


Ja sitten tanssi!




Oman tanssin lisäksi Illusiat esiintyivät seuran nuorimpien jumppareiden eli Tirantellojen kanssa Ufo-ohjelman. Hienosti sujuikin tytöiltä pienempien ohjaus! Valitettavasti yhtään kuvaa ei muistettu ottaa yhteisestä ohjelmasta!

Nyt ollaankin jo alettu harkoissa harjoitella kovaa vauhtia ensi kauden juttuja ja kehitetty peruskuntoa! Vielä muutamat treenit, pikkujoulut ja harkat perheenjäsenille ja sitten voidaankin siirtyä ansaitun joululoman viettoon!:)  

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joku kysel aikasemmin et onks tytöt tehny mitää tohon edelliseen ohjelmaa:) nyt kysyn et onks ketää lupaavia goreografeja ( miten se nyt ikinä kirjoitetaan):))

Unknown kirjoitti...

tytöt ei tehneet mitään joulunäytösohjelmaan, joten tuohon koreografikysymykseen on vähän hankalaa vastata... Huomenna päättäreissä on tosin luvattu esitettäväksi ainakin yksi tyttöjen koreografia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat noi teiän poseeraukset:)))

Anonyymi kirjoitti...

Henna liekeissä.. :D Ihana joukkue!!♥