Sivut

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kerava Cup!

Kisakausi on nyt avattu eilisessä Kerava Cupissa onnistuneesti. Takana on rankka viikko joka piti sisällään peräti viidet harjoitukset, pukujen koristelupäivän, vanhempien katselmuksen ja eilisen pitkän kisapäivän. Aamu käynnistyi kahdeksalta lastautumalla bussiin muiden Kirin joukkueiden kanssa. Kisapaikalla lähdettiin heti lämppäämään harkkasuoritusta varten ja heti aamusta tekeminen oli keskittynyttä ja osat onnistuivat harkkatilassa hyvin. Kisaharkka oli hyvä kokonainen, jopa parempi kuin harkoissa ollaan nähty ja siihen oltiin todella tyytyväisiä. Harkan jälkeen otettiin loppuverkkaa ja käytiin virheet läpi sekä katsottiin ja analysoitiin harkkaa videolta. 






 Ennen kisojen alkua keiteltiin pukkarissa vielä ruuaksi nuudeleita ja puuroa jonka jälkeen siirryttiin kisakatsomoon katsomaan ja kannustamaan ekaa blokkia. Tauolla lähdettiin pukujen vaihtoon ja siitä pikkuhiljaa kohti kisalämppää. Lämppäsimme harkka tilana olleessa balettisalissa jossa ei jostain syystä ollut ketään muuta, joten pääsimme rauhassa menemään musiikilla ilmekoksun, menttaalin, kokonaisen ilman vannetta ja muutenkin hakemaan hyvää fiilisä suoritukseen. Lämppä ja osat sujuivat hyvin ja vielä harkka matolla kokeiltiin kaikki vaihdot ja vaikeat kohdat varmoiksi.
Fiiliksiä juuri ennen suoritusta
 Avasimme oman sarjamme ja matolle asteli joukko itsevarmoja voimistelijoita. Suoritus oli ilmeikäs, tarkka ja harkassa tulleet virheet saatiin korjattua. Myös vanteet pysyivät käsissä hyvin eikä suorituksessa ollut kuin pari pientä tiputusta. Kokonaisuuteen oltiin siis enemmän kuin tyytyväisiä ja oli upeaa saada avauskisassa näin onnistunut suoritus! Suokan jälkeen mentiin ottamaan pari joukkuekuvaa ja siirryttiin senjälkeen katsomaan kisat loppuun.











teema olikin häkkilintu...




Kategoria kuulutettiin juuri kun valkut ehtivät katsomoon ja hetki mietittiin että kuuluiko sieltä nyt B vai D... parin minuutin kuluttua tulos päivittyi nettiin ja B:hän se oli! Tähän oltiin erittäin tyytyväisiä ja hyvän suorituksen päälle tavoitteiden mukainen kategoria oli hieno saavutus. Lopulta meidän sarjassamme ainoastaan yksi joukkue yli A kategoriaan ja B kategoriassa oli lisäksemme kolme muutakin joukkuetta. Loppuun asti saatiin siis jännittää mitalien kohtaloa ja tällä kertaa ne menivät Kinesiksen lisäksi Aqualle ja Akaasialle, onnea! Lopulta sijoitus oli siis 4-5./16 eli upea kauden avaus :) Nyt ohjelmaan tehään vielä tarkennuksia palautteen perusteella ja jatketaan tietysti hiomista. Ensi lauantaina edessä ovatkin jo aluekisat! Alla vielä muutama kuva Victoiren kanssa yhdessä pidetystä vanhempien katselmuksesta.



 Victoire













3 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Hyvä tytöt!! <3

Anonyymi kirjoitti...

todella nätit ja pirteät puvut, erityisesti livenä näyttivät hienoilta! :) tsemppiä jatkoon

Anonyymi kirjoitti...

voisitteks laittaa ens kerral kuvii muistakii joukkueista?:)