Sivut

lauantai 29. maaliskuuta 2014

Caribia Cup!

Kisakausi avattiin viikko sitten Turun Caribia Cupissa. Reissuun lähdettiin jo lauantaina yhdessä Pegasksen ja Victoiren kanssa. Meidän sarjamme kisasi vasta sunnuntaina, joten lauantaina oli aikaa katsella kisoja ja pyörähtää kylpylässä. Sunnuntaina aamu käynnistyi aikaisella aamupalalla ja sen jälkeen vuorossa oli hiusten ja meikkien laitto. 








 Harkkasuoritukseen valmistauduttiin huolella ja alle saatiin hyvä kokonainen, tosin ilmaisua ja tarkkuutta tahteihin vielä kaivattiin. Harkan jälkeen alettiinkin melko pian valmistautua itse kisaan, sillä meidän suoritusvuoromme oli jo numerolla 9. Kisalämpän aikana Aliisan jalkaan meni todella pitkä tikku jota lähdettiin sitten kaivamaan pois ensiapupisteeseen. Tikkua ei meinattu saada pois millään ja mietittiin jo, tarvitseeko tässä lähteä nyt sairaalaan ottamaan se pois... Onneksi juuri kun pääsimme harkkamatolle tikku saatiin pois ja Allu tuli urheasti teipatun varmaan kanssa mukaan!



 Sitten koitti ensimmäisen kisasuorituksen vuoro uudella ohjelmalla uudessa sarjassa. Tällä kertaa jännitys vei valitettavasti voiton suorituksesta ja mukana oli paljon eriaikaisuutta ja virheitä osissa. Pisteiksi saimme 4,20/2,85/6,50 =13,55 joihin kyseisellä suorituksella olimme ihan tyytyväisiä. Korkeista teknisistä olimme erityisen onnellisia, sillä ohjelmassa on paljon meille uusia ja vaikeampi osia. Suorituspisteet jäivät virheistä johtuen harmittavan alas ja niitä lähdetäänkin nostamaan seuraavaan kisaan.


Seuraavaksi meidän piti kilpailla Etelä-Suomen aluekilpailussa, mutta useiden sairastumisten ja loukkaantumisista johtuvien treenitaukojen vuoksi jouduimme perumaan osallistumisen. Nyt mellä on siis monen viikon tauko kisaamisesta ja yritämme saada tytöt kuntoon, jotta mahdollisimman moni pääsee kisaamaan vielä loppukaudella.

1 kommentti:

Viivi kirjoitti...

14-16 sarja jo, en oo ees tajunnu miten aika rientää:D mutta nätit puvut teillä ja tsemppiä loppukaudelle<3