Sivut

torstai 21. helmikuuta 2013

Treenikuulumisia


 Tänään pidettiin viimeiset harkat ennen viikon pituista hiihtolomaa! Viimeiset viikot ovat olleet melko hajanaista treenailua, matolla on vaihtelevasti tyttöjä parhaimmillaan seitsemän, sillä vammoja löytyy mm. niskasta, polvesta, lonkasta ja selästä... Ekoja kisoja varten vaihdettiin paikat kahdeksalle, sillä Ella ei pysty kilpailemaan polvensa takia vielä silloin. Lopuissa kilpailuissa on kyllä tarkoitus saada kaikki yhdeksän Iltsua matolle terveinä ,sormet ristiin että onnistutaan! 

 Ensimmäinen puku saatiin tänään ompelijalta valmiina, toivotaan että loputkin seuraavat pian perässä. Nyt siis vuorossa paljon koristeiden ompelua ja liimausta! Saimme iloisia uutisia myös viime viikolla kun meille ilmoitettiin, että pääsimme sittenkin osallistumaan Hyvinkää Cup:iin vaikka aiemmin olimme varasijalla! Keväällä kisaamme siis Tul:n piirissä Vantaalla, E-S alueella Kotkassa, Hyvinkää Cupissa, Tul:n mestiksissä Tampereella ja Tyttökisoissa Turussa.
















 Ohjelmakin on kutakuinkin valmis ja viime sunnuntaina kävimme teknistä ja taiteellista läpi tuomari  Kirsi Borodulinin kanssa. Saimme hyvää palautetta ohjelmasta ja tekniset tuli käytyä tarkasti läpi, suuret kiitokset vielä Kirsille! Ensimmäinen hiontakierros alkaa olla takanapäin ja nyt siirrytään siis nostamaan kokonaisten määrää kunnolla! Tiukkaa treeniä siis luvassa :) 






2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koskas olis postausta tulos??:)

Unknown kirjoitti...

yritetään lähipäivinä päivitellä jotain :)