Sivut

torstai 7. maaliskuuta 2013

Kisakausi ovella

 Enää neljät treenit edessä ennen ekoja kisoja! Toisaalta ihanaa päästä taas kisamatolle, toisaalta tuntuu että tekemistä on vielä paljon edessä... Ensimmäiset kilpailut meillä ovat siis Tul:n piirinkisat 17.3 Vantaalla, tällä kertaa kisat järjestetään melko pienimuotoisena vain yhdeksän joukkueen voimin, mutta tietysti kisakokemusta ei voita mikään.
 Puvutkin olisi tarkoitus saada valmiiksi kisoihin, onneksi ompelemista ei ole niin paljon kuin syksyn puvussa. Tässä vähän fiiliskuvia tältä päivältä, vuorossa oli liikkuvuuslämppää, tasapainoja, laskuja ja kokonaisia.









 Kokonaisia on pari viikkoa menty oikein urakalla ja ohjelma on mennyt valtavasti eteenpäin. Tyttöjen sanoin: "Ekalla kerralla oli ihan kuolema mennä 10 koksua mut nyt se on jo ihan kivaa!"
Ensi viikolla treenisalilla onkin kiireistä kun puvut pitää saada leikattua ja tuomari tulee luultavasti vierailemaan salilla, järjestämme vielä vikoissa treeneissä myös katselmuksen vanhemmille ja sunnuntaina nokka kohti Lumoa :-)
















6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan siel tul:in kisois onki vähän väkee ku osa mustan kissan cupin joukkueist on vast sunnuntaina

Unknown kirjoitti...

totta, joukkueita karsi myös jonkin verran se, että tuomaripulan takia kisat pystyttiin järjestämään vain alle 14v sarjoissa ja vanhemmille tarjolla on vain katselmus.

Jazzu kirjoitti...

Taiteellinen kuva toi hyppykuva ku kaikki samaa aikaa ilmas :D

Unknown kirjoitti...

mmm tahti on aina kohdillaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

tsemppiä paljo kisoihin!:-)

Unknown kirjoitti...

Paljon kiitoksia! :)