Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Piirinkisat!

Tänään kisailtiin siis Tul:n piirinkisat Vantaan Lumossa. Kuten jo aiemmin tuli mainittua, kisat olivat todella pienimuotoiset tänä keväänä kun 10-12 ja 12-14 K sarjoissa oli molemmissa vain kolme osallistujaa ja yli 14 vuotiaille tarjolla oli vain katselmus ja tuomaripalaute. Aamulla kuitenkin keräännyttiin innokkaina bussiin, matkassa mukana oli myös Ceres ja kannustamaan lähtenyt Victoire. Bussimatka meni (liian) nopeasti hiusten ja meikkien laitossa. Perillä aloitettiin lämppääminen kohti harkkasuokkaa, itse kisasta ei ole kuvia ollenkaan, mutta harkasta saatiin muutamat kuvat!







Harkka oli melko epätarkka ja ilmaisua kaivattiin rutkasti lisää. kisaan valmistautuminen alkoi heti harkan jälkeen ja aika kului nopeasti lämpän ja marssin merkeissä. Suoritimme ensimmäisinä meidän sarjastamme. Harka virheet kuten tahti saatiin korjattua, mutta jännitys toi mukanaan paljon tutinaa tasapainoihin, monia epätarkkuuksia ja yhden unohduksen, myös alku kärsi hieman koska musiikki oli todella hiljaisella. Suoritus ei siis ollut parasta Illusiaa eikä siihen oltu kovin tyytyväisiä. Kategoriaksi meille kuulutettiin C. Lopulta sarjassamme Ceres sijoittui kategoriaan D ja Celinda kategoriaan E joten voitimme piirinmestaruuden! Paljon onnea myös Cerekselle ja Celindalle. Palkintojenjaon jälkeen otimme vielä kuvia ja sitten suuntasimme takaisin kohti Kotkaa.








ILLUSIA JA CERES


12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat puvut<3

Anonyymi kirjoitti...

Taas noita "Zaferviivoja" puvuissa :D

Unknown kirjoitti...

hah kyllä, nehän alkaa jo muodostua tavaramerkiksi :D niillä vaan on niin kätevää koristella pukuja, ehkä ensi puku säilyy ilman suikkuja ;)

Anonyymi kirjoitti...

Todella kauniit puvut! innolla odotan myös teidän ohjelman näkemistä :))

Anonyymi kirjoitti...

hienot puvut :) tää nyt ei liity mitenkään voimisteluun, mutta millä kameralla ootte ottanu noi kuvat ? :D

Unknown kirjoitti...

kiitos :) Kuvat on otettu Canon EOS 1100D:llä ja objektiivi on se ihan perus 18-55mm

Anonyymi kirjoitti...

Samannäköisiä pukuja kuin zaferilla, edelliskautenakin. Voihan niillä suikuilla koristella eri tavallakin :D on muuten hyvin yhteen sopivat värit puvussa, tykkään!

Anonyymi kirjoitti...

..... Ei nää puvut oo kyllä yhtään saman näkösiä ku zaferilla..... miettikää nyt aivoillaki kuinka hienot zafereitten puvut oli! Esim se pääkallo!! Näis on on varmaan ajatuksena ollu yrittää tehä saman näköstä mut onhan nää nyt ihan eri maailmasta. Sitäpaitsi noi suikaleet oli zaferin "juttu"

Tsemiä loppukauteen!! Toivottavasti kategoria nousee:)))

Anonyymi kirjoitti...

niin ja kenelläkään muulla joukkueella kuin Zaferilla ei varmasti ikinä ole ollut kangassuikalaita puvussa...

Unknown kirjoitti...

Haha :D tarkoitus ei ole ollut yrittää tehdä samanlaisia pukuja kuin Zaferilla oli, luultavasti ollaan totuttu jo laittamaan suikaleita vähän samaan tyyliin kun ollaan niitä Zaferpukuhinkin monta vuotta ommeltu, sen takia joku on nyt varmaan saanut päähänsä että haluamme tehdä samanlaisia pukuja kuin Zaffuilla oli:) eikä olla tosiaankaan ainoa joukkue (eikä ollut zarerkaan) jotka on joskus noita suikaleita pukuunsa laitanut! :D

Anonyymi kirjoitti...

Mihin kaikkii kisoihin osallistutte?? Ihanat puvut!!:)ja eiks te valkut oo zaffui joten tottakai puvut muistuttaa zaffujen pukui ku valkut on tottun tekeen niit:) no jos ymmärsitte

Unknown kirjoitti...

Osaalistutaan vielä Hyvinkää Cup:iin, E-S alueelle kotkaan, tul.n mestikseen ja hyvänmielenkisoihin :) ja juu kaksi kolmesta valkusta on zaffuja :)