Sivut

maanantai 29. huhtikuuta 2013

TUL:lin mestikset!

Viime viikonloppuna kisattiin Tampereella TUL:lin mestaruuksista. Kisaa edeltävät viikot aiheutti tällä kertaa enemmän jännitystä kuin itse kisat. Kahteen viikkoon saatiin mahtumaan kaikki seuraava: kuume x2, mahatauti,keuhkoputken tulehdus, polvivamma ja olkapään kiertäjän tulehdus. Kisakokoonpano pieneni kahdella voimistelijalla ja kisaavat tytöt ekaa kertaa kaikki yhdessä vasta kisoissa harkkasuorituksessa. Kun mietittiin jo ilmoittautumisen perumista, niin lähtökohdat kisoihin eivät olleet kovin hääppöiset!:-D



Matkaan lähdettiin perjantaina bussilla ja majoituttiin tällä kertaa kaikkien iloksi hotellissa! Lauantai aamuinen harkkasuoritus oli  hyvä, mutta kisasuoritukseen haluttiin vielä lisää tiukkuutta ja eläytymistä. Vielä muutama minuuttii ennen suoritusta yksi tytöistä löi varpaansa kärrinpyörässä seinään ja toinen sai kädestä leukaan, ihan kuin epäonnea ei olisi jo tarpeeksi ollut... Kisasuorituksessa ei näkynyt kuvioiden lisäksi merkkiäkään viime viikkojen ongelmista! Kun kategoriaksi kuulutettiin vielä B, taisi valmentajiltakin valua muutama  helpotuksen kyynel!!:-)


Finaalipäivä alkoi pirteästi jouksulenkillä hotelilta harkkasuoritukseen. Harkka suoritus oli normaalia harjoitustasoa, ei suurempia virheitä, mutta ilmettä ja tiukkuutta kaivattiin.Tällä kertaa selvittiin suoritukseen ilman mitään ongelmia ja matolle asteli kuusi itsevarmaa Illusiaa. Tällä kertaa itse kisasuorituksessa yksi tytöistä satutti nilkkansa, mutta sai tsempattua ohjelman loppuun asti hienosti! Muutenkin kisasuoritus oli hyvä ja jäätiin odottamaan pisteitä. Kun pisteet (4,50  3,20  7,50 =15,20) kuulutettiin , olimme joka ikinen vähintäänkin super tyytyväisiä! Pronssista jäätiin harmittavasti vain 0,05 mutta onneksi mitku lähti silti Kotkaan ;)



Valmentajana ei voi olla kuin ylpeä tyttöjen tsemppauksesta!:-)
Nyt koko joukkue on peukut pystyssä, että onni olisi VIHDOIN meidän puolella ja saataisiin kisasuorituksessa loukattu nilkka kisakuntoon ensi viikonlopuksi!
Paljon onnea kaikkille mitalisteille, varsinkin Victoirelle, Cerekselle ja Fortunalle!<3








4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

montako alkuperäisessä kisakokoonpanossa sitten oli? oletteko muuten vaihtaneet alkuasennon eikö se ennen ollut sellainen "jono"? :)
tsemppiä vielä viimeisiin kisoihin

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, että teillä oli noin huonotuuri;((( Parantakaapa itsenne sitten ensiviikonlopuksi=]

Anonyymi kirjoitti...

Monta teitä kisaa Turussa?(:

Unknown kirjoitti...

Ihan alkuperäisessä kokoonpanossa oli 9 tyttöä! ja alkuasentoa on vaihdettu :)

Mikäli nilkka on kunnossa niin kisakokoonpanossa on 6 tyttöä!

Kiitos tsempeistä!:-)