Sivut

maanantai 6. toukokuuta 2013

Kisakausi päätökseen Turussa!




 Kohti Turkua ja kauden päätöstä lähdettiin perjantaina iltapäivällä ja neljä tunnin bussimatka meni rattoisasti viime viikonlopun kisa-DVD:tä katsoessa. Perillä majoituimme hotelliimme ja käytiin ajoissa nukkumaan, että oltaisiin kisapäivänä virkeitä! Aamulla suunnistimme kohti Kupittaata, joka olikin osalle tytöistä aivan uusi kisapaikka. Kisaharkka meni perustasolla ja sen jälkeen alkoi taas kisavalmistelujen teko. Suoritimme vasta tauon jälkeen joten alussa ehdimme katsella kisoja ja kannustaa muita. Kisalämppä meni keskittyneissä tunnelmissa ja kisamatolla nähtiin hyvä kokonaisuus muutamaa horjumista lukuunottamatta. Kategoriaksi saimme C:n johon oltiin kovassa kisassa ihan tyytyväisiä!




 Katselimme vielä hetken kisoja ja sen jälkeen hotellin kautta Morrison's ravintolaan syömään. Syödessämme luimme netistä että pääsimme finaaliin mistä olimme super iloisia ja illalla kaikki taisivat nukahtaa nopeasti rankan kisapäivän jälkeen. Sunnuntain harkka meni jälleen hyvällä perustasolla, ainoastaan asennetta kaivattiin lisää. Kisafiilistä päästiin herättelemään esittelymarssissa ja alkukisan istuimme jälleen katsomossa kannustamassa. Suoritusvuoro oli arvottu heti tauon jälkeen, joten tällä kertaa matolla harkka-aikaa oli runsaasti. Viimeisen ilmekoksun jälkeen suunnattiin keskittyneinä viimeiseen kisasuoritukseen tällä ohjelmalla. Kisasuoritus oli hyvä ja eritysesti ilmaisu oli joka ikisellä tytöllä loistavaa! Pisteiltä emme odottaneet oikein mitään sillä linja tuntui olevan aika tiukalla myös tänään ja 3.95/2.70/6.30 =12.95 olivat suunnilleen samaa mitä oletimme. Pisteitä ei kuitenkaan sen tarkemin jääty miettimään sillä oli jo hieno saavutus päästä jälleen finaaliin. Pisteillä meille aukesi lopulta koko kisan 19. sija eli hienosti nostimme sijoitusta syksyn mestiksistä 7 sijaa ylöspäin!






 Nyt voi siis huokaista helpotuksesta, sillä tämä kisakausi on ollut todella raskas kaikille. Sairastumiset ja loukkaantumiset ovat vaivanneet tavallista enemmän ja yhdeksälle tehty ohjelma on esitetty niin kahdeksalla kuin kuudellakin voimistelijalla. Kevään kisoissa on koettu niin suuria pettymyksiä kuin myös upeita onnistumisia. Edelleen treenikunnossa on vain kuusi tyttöä ja toivotaan että kaikki säilyvät terveinä kevätnäytökseen asti! Nyt saadaankin vaihtaa vapaalle kun tiedossa on "pantteri ja pantterinkesyttäjät" ohjelman kasaamista sirkus aiheista kevätnäytöstä varten...




3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitteko pistää sit syksyl énemmän muist joukkueist kuvii...

Anonyymi kirjoitti...

Teettekö juttuu kevätnäytöksest????????

Unknown kirjoitti...

joo voidaan yrittää syksyllä kuvata enemmän myös muita joukkueita :) Turussakin näimme monta suoritusta mutta istuttiin aina sen verran sivussa ja kaukana ettei sieltä tuolla objektiivilla olisi kunnon kuvia saanut!
ja kyllä on tarkoitus tehdä kevätnäytöksestä juttua :-)