Sivut

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Tullarit :)

Tullarit kisattiin viime viikonloppuna Vaajakoskella. Matkaan lähdettiin perjantaina viimeistylytreenin jälkeen ja kolmen tunnin bussimatkan jälkeen majoittauduttiin pitkästä aikaa koulun lattialle. Lauantaina meillä oli aikainen herätys, sillä lämppäämässä oltiin jo 7.15 harkkaa varten. Hyvän harkan jälkeen lähdettiin aamupalalle ja koululle laittamaan kisalook kuntoon. Päivällä ehdittiin myös vierailla Pandan tehtaalla ostamassa herkkuja.









Kisasimme vasta kisojen loppupuolella, joten aikaa oli reilusti. Lämppäilimme koululla ja lopulta siirryimme lämppäputkeen kisapaikalle. Aikataulu piti hyvin ja ehdittiin juuri täydellisesti tekemään kaikki tarvittavat jutut ja hyvällä fiiliksellä tsempata kohti suoritusta. Kisasuorituksen tavoitteena oli ilmaisu ja vartaloiden impulssit ja ne näkyivätkin upeasti suorituksessa! Muutamia selkeitä tasapainovirheitä ja isompi tahtivirhe loppupuolella olivat tosin suorituksessa mukana. Pisteitä saimme 13.00 joka harmitti hieman sillä pisteet laskivat viime kisasta vaikka suoritus oli paljon parempi. 





 Olimme alkukisan sijalla 11 ja illalla saimme kuulla, että pääsimme finaaliin mihin olimme todella tyytyväisiä. Sunnuntaina harkka oli onneksi vasta 10.15, joten aamulla saatiin nukkua vähän pidempään kuin lauantaina. Päivä kului reippaasti pakatessa ja meikatessa ja pian olikin aika aloittaa jälleen koululla kisalämppä. Kisapaikalla kannustimme Victoiren upeaan finaalisuoritukseen ja vielä hetken ennen omaa suoritusta katsoimme Pegasoksen viimeisen kisasuorituksen joka taisi tuoda kyyneleet ihan jokaisen meidän silmiin! Sunnuntain kisasuokkaan lähdettiin hakemaan samaa fiilistä kuin lauantaina ja korjaamaan eiliset virheet. Virheet saatiin korjattua mutta suoritus oli hieman vaisumpi kuin eilen ja sisälsi muutamia kuvio- ja yksilövirheitä. Pisteitä saime 12.45 ja näillä pisteillä säilytimme sijan 11/21 ja TuL:n 5 sijan.







Tällä viikolla treenataan vielä kohti mestiksiä ja kisakausi siis saadaan päätökseen Kilpasarjojen mestiksissä Tampereella! Tsemppiä kaikille viimeiseen rutistukseen :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tuleekos teidän ohjelmasta videota tänne blogiin?(: