Sivut

torstai 22. toukokuuta 2014

Kuaden päätös kilpasarjojen mestiksissä

Nyt on siis kevään kisat kisailtu loppuun viimeviikkoisten mestisten myötä. Kevät on ollut pitkä ja rankka kausi eikä vikoista kisoistakaan selvitty ilman pientä draamaa... Onneksi saimme lopettaa kevään kuitenkin onnistuneeseen suoritukseen ja hyvään fiilikseen :D Kuvia ei tullut räpsittyä kuin ihan muutamat sillä kuvaaja keskittyi kerrankin itse suoritukseen!


Lisää kuvateksti
 Koko viikon tullareiden jälkeen treenitilanne oli melko heikko, sillä matolla nähtiin 4 tyttöä ja vasta perjantaina saatiin kaikki seitsemän tyttöä matolle. Tällä kertaa majoituimme onneksi hotellissa lähellä kisapaikkaa joten ylimääräiseltä majoitushässäkältä vältyttiin. Lauantai aamu ei kuitenkaan alkanut lupaavasti, sillä heti herättyään Emmi alkoi oksentamaan eikä näin ollen voinut osallistua harkkaan. Kisasimme kisojen loppupuolella, joten meillä oli runsaasti aikaa laittautua hotellilla. Emmin olo ei iltapäivälläkään ollut helpottanut ja oksentelu jatkui, joten vaihdoimme hotellin käytävässä paikat kuudelle. Kävimme vielä syömässä ja treenasimme hetken koulun salissa uusia paikkoja. Pian tämän jälkeen siirryttiin kisapaikalle katsomaan kisoja ja kohta lähdettiin lämppäämään.

Lämpän alkaessa tyttöjä kuitenkin odotti ihana yllätys. Emmi nimittäin saapui kisapaikalle äitänsä kanssa hiukset ja meikit valmiina. Olo oli helpottanut sen verran että Emmi pystyi kisaamaan ja tästä kaikki olivat tietysti erittäin onnellisia ja helpottuneita. Kisalämpän aloitimme upeassa säässä ulkona ja pian siirryimmekin jo lämppäputkeen. Tsemppi ennen suoritusta oli mahtavaa ja kaikki halusivat ottaa kaiken irti viimeisestä kisasuorituksesta tänä keväänä. Matolle asteli itsevarma joukkue ja kisasuoritus oli ehdottomasti kauden paras! Pätimme olla tyytyväisiä suoritukseen, olivat pisteet sitten mitä tahansa. Saimme pisteiksi 12.41 jotka oikeuttivat meidät lopulta sijoitukseen 21/39. Sunnuntaina nautimme upeista finaalisurituksista ja ihanasta ilmasta ulkona, onnea vielä kaikille mitalisteille!


Sunnuntaina esiinnymme vielä seuran kevätnäytöksessä ja sen jälkeen jäämme ansaitulle kesälomalle!

Ei kommentteja: