Sivut

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Kevätnäytös kuvia ja kesäkuulumisia

Iltsut ovat viettäneet nyt muutaman viikon kesälomaa kevätnäytöksen jälkeen. Viimeisen kerran kevään kisaohjelmalla ja flamingot-esityksellä Liisa-ihmemaa teemaisessa tarinaosuudessa esiinnyttiin todella haikeissa tunnelmissa kevätnäytöksessä pari viikkoa taaksepäin ja kausi saatiin pakettiin lopullisesti päättäreiden muodossa reilu viikko sitten. Tämän kauden tsemppareina palkittiin Ella ja Aada jotka molemmat ovat alkukauden vammoista huolimatta osoittaneet loistavaa motivaatiota ja kehitystä!

Haikeita tunnelmia nähtiin jo vikoissa kisoissa ja näytöksessä, sillä tämä oli viimeinen yhteinen kausi tällä porukalla. Illusiaa alusta asti valmentaneet Juulia ja Siiri lopettavat tähän kauteen valmennuksen ja myös Jonnan ja Alexandran jatko on vielä vähän epävarmaa, paljon asia riippuu opiskelupaikoista ja elämäntilanteista. Lisäksi ylihuomenna meillä on taitokatselmus jossa myös joukkueiden kokoonpanot saattavat saada päivitystä, mutta se nähdään sitten vasta keskiviikon jälkeen. 

Valmentajina haluamme vielä kerran kiittää tyttöjä näistä ihanista kausista joita ollaan saatu Iltsujen kanssa viettää, tässä on porukka joka tekee tätä hommaa koko sydämmellä ja treenaa motivoituneesti kohti tavoitteitaan. On ollut aivan mahtava kokemus olla mukana näkemässä kun tytöt on kasvaneet lapsista nuoriksi ja kehittyneet samalla valtavasti eteenpäin voimistelussa. Kaikki kokemukset, niin hyvät kuin haastavatkin ovat kasvattaneet ja opettaneet meille valtavan paljon ja nyt lopussa ei voi olla kuin kiitollinen tästä kaikesta! 












Ei kommentteja: